31/8

så börjar skolan imorron då.. och vad ska man känna inför det då? har inte så mycket lust med det, faktiskt. men vi ska ha mycket praktik denna kursen och det är bra!

har varit och hämtat tapetprover idag. synd att det mest var tråkiga tapeter att välja på.. men nåt får det ju bli..

är sjukt trött.. vill bara sova, men det är nog dumt. måste ju faktiskt sova inatt så att jag kommer upp imorron.

söndag

aaa, har iaf fått plockat lite här idag, skrivit in mitt schema i almanackan och läst lite. men i vanlig ordning så borde jag ha gjort mer.. men har ingen ork eller lust. börjar bli förkyld. är trött och frysig och vill mest lägga mig i ett bad. och så regnar det :(

imorron måste jag t k-norum och hämta min studieguide som jag har glömt där, köpa busskort och ta mig till tapetaffären och kolla tapetprover. som tur är så får jag låna mammas bil så jag slipper gå runt och göra allt, hade ju tagit halva dan isf..

[förstår.dig.inte]

till mickan den 11:e :) <3

den 11:e åker jag till mickan! har beställt biljetterna idag :) ska bli så, så, så kul att träffa henne igen! alldeles för längesen vi sågs nu.

[this.could.be.the.begining.of.the.end]

fredagkväll

sista helgen på sommarlovet är det nu då..

har varit hemma hos bästa miss sofie ikväll. vi fick shoppat lite på hm. så nur är det bara att vänta på klädern :) nåra linnen och ett par jeans blev det för mig. å så fick vi kollat på en film. och massa prat. :)

imorron ska jag till spekeröd en sväng och sen får man väl se vad som händer.

fy, fan vad tråkigt det här är. :(

[baby.you're.the.right.kind.of.wrong]


26/8

har varit såååå trött idag, inte så konstigt kanske. fick nog inte mer än tre timmars sömn inatt. många konstiga tankar som snurrade när jag skulle sova. och när klockan ringde halv åtta imorse var det ju bara att gå upp eftersom jag hade tvättid.. men aja, fick tvättat och läst endel iaf. men sen blev det soffläge. och sovit lite..

vaknade av att mickan messade och frågade om jag ville komma och hälsa på henne om ett par veckor. och det ska jag, hade jag tänkt.

ska hem till zara sen, dricka vin, äta ost och kex och snacka skit. men det blir nog rätt lagom lugnt eftersom vi ska jobba imorron båda två. börjar iofs inte förren kl. ett..

fick mina böcker idag också. bra där :)

[kan.inte]


25/8

intressant. satt precis och skulle ringa om mina tapeter i köket som jag hade beställt i februari.. och så ringde telefonen och det var tapet-killen! så nu kommer de nästa vecka, onsdag eller torsdag. :)

har börjat läsa lite i en kursbok också. den är rätt lätt så det funkar ju.. fick även ringt bokus förut och jag skulle få böcker denna veckan, verkar det som. bra!

zara och hampus var här en stund förut också. pizza, kaffe och lite tjöt.. och hampus fick se på ice age.

[and.i.miss.your.body.and.soul]

beslut

"jag vill inte bliva stur" vart nu det citatet kommer ifrån..

beslut som måste fattas. och det är fan inge roligt när jag kommer att må dåligt hur jag än gör.. men det finns ju bara ett alternativ som är det rätt egentligen. men att det ska vara så svårt att göra det.

och så har jag fått lite skolångest. typ tre böcker som ska vara lästa och skrivna lite om tills nästa vecka. synd bara att böckerna jag beställde för nån månad sen har kommit på villovägar. men jag fick iaf lånat en bok av jea. så det ska resten av veckan ägnas åt. läsning. woho!!

och så ska jag ju jobba torsdag- och fredag eftermiddag. det är iofs bra.

[the.flame.still.burns]


24/8

sagorna ljuger
och magin var aldrig verklig.
allt vi var,
var en låtsaslek.
alla kyssar,
alla smekningar,
all ömhet och skratten
var ett rop,
ett eko efter något annat.
något som fanns,
som borde finnas.
en önskan om en förlorad dröm.
men sann var ångesten.
saknaden,
det döende hoppet
och
tårarna...


jobb dåra

sitter på jobbet nu.. härligt att vá här igen. men det blir bara t.o.m. torsdag, som det ser ut nu iaf. men så börjar jag ju skolan igen den 1/9..

min dator är på kurering hos ove. och jag håller på att bli knäpp utan den. sjukt mycket tid som spenderas framför den egentligen.

vá hemma hos bästa sandra en stund igår kväll. bra att hon finns när jag sitter hemma och håller på att få psykbryt..

[a.dream.is.a.wish.your.heart.makes]


16/8

fattar inte hur jag kan vara så sjukt trött hela tiden. trött, trött, trött.

fick träffat maria en stund igår. bra!

[it's.over]

tjörn runt-helgen...

...är det nu då. vá hemma hos mellen en stund igår kväll. trevligt, trevligt. men trötta var vi båda två så det blev ju inte så särskilt sent..
idag regnar det och är trist och tråkigt. har varken orken eller lust att gå ut. så det blir lugnt ikväll. men vi får väl se..

fick jobbat tre dagar denna veckan och så har jag fått fyra dagar nästa vecka. så jag är nöjd! trivs så bra på k-norum! hoppas, hoppas, hoppas att jag får jobb där när jag har pluggat klart. och tills dess så tänker jaf iaf fortsätta göra min vfu där. det är ett beslut som bara känns mer och mer rätt.

och det andra? jaa, det är som det är och just nu känner jag mig som en påse skit ungefär.. :(

[i.think.it.might.kill.me]

jobbat idag då..

..och fy vad trött jag har varit. näst intill sömnlös natt. gick och la mig vid elva och sista gången jag kollade på klockan så var den ju iaf två-halv tre. och så skulle jag ju upp kl. halv sju. och jag var INTE nöjd när jag blev väckt, när arbetarna som håller på här dundrade förbi utanför, tio i sex. apskit! de har ju blivit erbjudna sovmorron. men nejdå, då sätter de igång tidigare ist..

men aja, dagen på jobbet har iaf varit bra! kändes bra som fan att vara tillbaka :) och så fick jag två till arb.dagar denna veckan och så blir det antagligen nåra fler nästa vecka, förutom den jag redan har fått :)

somande så sött en stund på soffan förut, en timme eller så och det räcker ju för att jag ska va för pigg för att gå och lägga mig nu.. *suck* men jag borde väl göra ett försök iaf.

men äh! skiter väl jag i!! är så jävla trött på alla måsten och borden.. jag har sommarlov och tänker göra det jag vill ist. sådeså!!

[vill.ha.mer.oftare]

9/8

borde gå och lägga mig nu så att jag orkar vara en snäll fröken imorron. men jag är inte det minsta trött ju. men aja, borde väl göra ett försök iaf.

jaha, så har det regnat typ hela dan och åskat en stund nu på kvällen. vill inte att det ska regna imorron.

[is.this.it?]

kräftskiva :)

kusin adam messade för ett par timmarsen och frågade om jag skulle med till en av våra mostrar på kräfskiva. (men då mina föräldrar inte är hemma så hade de inte talat om för mig att det skulle vara det.) så eftersom jag inte ens visste om att det skulle vara det så sa jag ju att jag inte skulle det. men efter ett par mess och ett par telefonsamtal sa bästa adam att han hade kräftor till mig med och att jag kunde åka med dem så nu ska jag med! tur att jag är en flexibel och spontan männniska som inte mår bäst av att veta saker en stund i förväg.. :D fast det fick jag ju iofs nu, flera timmar :D summan av det hela är att det ska bli riktigt nice att träffa kusiner och annan släkt och så ska det bli riktigt göttans med kräftor :) och så blir det bad också, det hör till hos den mostern som har kräftskivan :) är dock lite besviken på mamma och pappa som inte talade om för mig att det skulle vara nåt ikväll, bara för att de inte är hemma. men aja, det blev ju bra tillslut ändå.

igår var det riktigt segt.. blev lite utgång och sent i torsdags.. det började med att jag skulle möta upp sandra på bara för fika/lunch. och sen dök marra upp och tyckte att jag skulle stanna kvar där tills hon slutade så det gjorde jag. och efter det gick vi ut och tog nåra öl. sen hamnade vi hemma hos mig och drack ett par öl till :)

[this.is.my.life]

sol idag..

..och det gillar jag! fikat på uteservering med sandra. härligt!

nu ska jag snart börja tvätta. det är mindre kul. men det måste ju göras.. :(

har fått två jobbdagar och det är också bra! där jag vill jobba och det är ännu bättre :)

bra dag idag, helt enkelt! :) :)

[come.here.baby]


4/8

shit, vad segt det är nu!! trött som fan. och rastlös. samtidigt. eller frustrerad egentligen. det finns inte så mycket att säga nu, som inte redan är sagt och hur kul är det med upprepningar då?? aja, bara väntan som återstår i vanlig ordning. och nej, jag tror inte att det är sant. men det är bara en jävligt dum grej att ljuga om..

3/8

en sån trååååkig dag jag har haft idag. usch och blä!!

sånna här dagar, när det bara regnar, borde man få tillbringa i sängen tillsammans med lämplig snygging. och när jag inte kunde få det bästa idag så borde jag ju ha tagit tag i mitt hem, i vanlig ordning. men min vana trogen så ville jag inte det och så gjorde jag inte det. mycket lotta-på-bråkmakargatan-syndrom är det nu.

fattar inte hur folk orkar.. så mycket skit runtomkring nu. trodde ju att intigerandet och skitsnackandet skulle avta ju äldre vi blev. men oj, vad jag bedrog mig. *suck*

saknar killarna.. tycker verkligen att det är på tiden att vi träffas snart. var såå längesen vi sågs allihop.

[baby.you're.the.right.kind.of.wrong]

2/8

utgången igår då.. harrys blev det. inte så mycket folk. men goa drinkar blev det :) är sååå trött idag.

hoppas på fint väder och värme veckan som kommer. behöver det.

[wish.u.were.here]

lista igen då..

Jag har insett att min senaste kyss: var med den som jag vill fortsätta kyssa

Jag pratar:
oftast bara när jag måste

Jag avskyr när folk: intrigerar och snackar skit, i brist på eget liv

Min bästa vän är: sofie.

Min första vän heter: jaa, det var väl kusin hanna det. och strax efter kom mimmi

Kärlek är: just nu mest jobbigt och något jag önskar att jag kunde styra över.

När jag borstar tänderna: tänker jag djupa tankar

När jag lagar mat: blir det oftast bra

Jag tänder på: humor, självsäkerthet och ödmjukhet

Jag är rädd för: att vakna en morgon och undra om det som har passerat var mitt liv..

Den värsta känslan är: sorg och ångest

Den bästa känslan är: när jag har uppnått mina mål.

Jag är bäst på: att se saker ur ett annat perspektiv. men det betyder inte att jag nödvändigtvis ändrar åsikt/ståndpunkt för det..

Jag är sämst på: att släppa taget

Om jag va ett djur skulle jag vara: en falk. luftburen, snabb och fri

Min mobiltelefon: borde bytas ut snart..

När jag vaknar på morgonen: vill jag fortsätta att sova

Just nu tänker jag på att: jag vill gå ut ikväll och dricka färgglada drinkar :)

1/8

idag skiner faktiskt solen :) och ikväll vill jag gå ut. var längesen nu ju. men först ska jag iaf ut t spekeröd på middag. räkor, skulle det visst bli. och så kommer lill-gnomen dit också. :)


vissa saker borde bara läggas ner. för det kommer aldrig att bli anorlunda.. och det spelar ingen roll vad nån säger för det kommer inte att förändra något ändå. dessutom så har jag hört allt förut..


[can't.let.go]


RSS 2.0