chasing rainbows?

såg en regnbåge idag när jag satt på bussen hem och barnet inom mig blev överlyckligt och snabbt blundade jag och önskade. och sekunden efter så gjorde den något bittra och cyniska vuxna som jag har blivit sig påmind genom att förmana barnet: "var försiktig med vad du önskar, det kan slå in."

upprorisk var jag som barn och barnet inom mig är det fortfarande så därför tänker jag skita i vad bittra cyniska vuxna jag tycker och fortsätta önska när jag ser en regnbåge eller ett stjärnfall. och jag tänker fortsätta undvika a-brunnar men helt glatt skutta på alla k-brunnar jag ser. så det så.




som det verkar

ibland är det så.
ibland är saker precis som de verkar.
och frågor då,
är bara så överflödiga.

14/10

"har inget nytt att tillföra världen. kärlek och sanning är det äldsta som finns"

nej, något briljant och träffande inlägg blir det inte. den här gången heller. skulle kunna klämma in något smart som någon annan har skrivit men har faktiskt ingen lust med det heller idag.

behöver och vill ha semester. två veckor i solen skulle göra mig så gott. men det lär ju inte hände. istället så har jag en lång, kall, mörk vinter att se fram emot..

killfröken

tycker att ni borde spana in killfrökens blogg. den är bra :)

noll energi

har verkligen ingen energi. för något. orkar inte med projektarbetet, som ändå handlar om ett ämne som jag känner väldigt starkt för. ofrivilligt utanförskap. tur att jag har världens bästa basgrupp som gör det hela lite lättare.

orkar inte med att ta tag i mig själv heller.

gillar inte hösten. när det mörknar för tidigt. reng och blåst, blåst, blåst. och kallt.

behöver semester och sol och värme

[det.är.för.lite.hockey]

RSS 2.0