gå vidare

mm.. kanske får leva med det här. och känslan kanske man kan leva med men jag måste ju ändå gå vidare. jobbar faktiskt på det. lång väg kvar dock, känns det som.

mattekurs

läser matte nu då.. gillar inte matte. men det känns faktiskt som att det här kanske kommer att gå. farligt att säga, kanske.. fast nu är jag med världens bästa basgrupp igen, love it. och kursledarna verkar väldigt bra. ordning och reda och inte massa flum, det gillar jag.

var ute i lördags.. oj, oj. och tvådagars bakfylla på det. sånt man får ta. tur jag inte behövde åka in t skolan igår då :)

japp, sluta sitta fast i självömkan var det visst som gällde. det går sådär då.. men faaan!! jag kan ju inte släppa.. det är inte ens lite kul längre.. :(

[längtar.saknar.vill.ha.dig]

uppdrag granskning

uppdrag granskning handlade ikväll om: Fjortonåriga Linnea blev våldtagen på en skoltoalett. Men när hon anmälde övergreppet och våldtäktsmannen dömdes förlorade hon sina kompisar och vuxenvärlden vände henne ryggen. förutom ovansagda så framgick det även att de flesta i det samhället där detta utspelar sig håller killen som förtalad och oskyldig även efter att han blivit dömd för en andra våldtäkt.

detta fick mig att må riktigt illa och bli så jävla lessen och förbannad!! jag saknar ord.. fattar inte hur det kan få gå till såhär. för er som inte såg uppdrag granskning ikväll så finns avsnittet på svtplay.se och ni borde verkligen se det!

insikt

via en bekants blogg så kom jag över en annan blogg, som skrevs av en tjej i min ålder. hon hade fått beskedet cancer och att hon bara hade ett år kvar att leva. jag läste de inlägg som var skrivna i mars, de var få. men de gick rakt in. igår gick den gär tjejen bort..

det är verkligen dags att börja värdesätta det jag faktiskt har. dags att sluta önska att det vore anorlunda. dags att gå vidare och lämna det som drar ner mig bakom. dags för handling ist för självömkan. dags att se vad som skulle kunna finnas om jag bara gav det en chans.

24/3

mina dagar blir så söllan som jag har planerat dem.. hade tänkt att ägna dagen åt storstäd.. så har det inte riktigt blivit. men jag har fått fixat parekringsplats och tid till fröja, handlat och fixat lite med opponeringen. och det är ju alltid nåt. har inte legat på soffan hela dan iaf. snart ska jag iaf ta hand om disken och lite så och så har jag tvättid.. har ju ingen lust alls!

23/3

tentan blev godkänd iaf! gött det, nu kan nästa kurs få börja.

var helt slut när jag kom hem från opponeringen så det blev däck på soffan ett tag. och sen vart det fika med kaptenen :)

dagen imorron måste ägnas åt storstädning, handling och tvättning. bläääää!!

[allt.som.vi.gjorde.den.stunden.vill.jag.göra.om]

opponering imorron..

..och jag har sån ångest!! risken finns faktiskt på allvar att jag inte kommer att bli godkänd. det jag har skrivit är riktigt dåligt. vill verkligen inte ha den här opponeringen imorron. vill bara veta om det blir kompletering eller omtenta.. men aja, det är bara att förbereda sig på känslan av total förnedring imorron.

var i trysil i helgen och träffade lill-gnomen. bra! men fick inte åkt skidor nåt. såg pisterna på håll. that's it. men aja, får väl åka dit igen.

16/3

så var hemtentan för den här kursen inlämnad. får väl se hur domen lyder på opponeringen nästa vecka. det här kan ha varit det sämsta jag hittills har presterat under min utbildning. hoppas, hoppas, hoppas att det blir godkänt  bara. annars kanske jag dör lite.

men den 25:e börjar en ny kurs. har fått fixat litteraturen till den idag. bara fyra böcker och tre av dem ska jag få låna av bella :)

drar till trysil på fredag för att träffa lillgnomen. det är bra tycker jag!

[saknar]

som jag hade dig förut...

"Du springer aldrig ifatt,

när jag väl är där

jag vill inte tänka framåt

men är livrädd att fastna här

nu kan det vara för sent

att säga som det är

 

Vi testar nya vägar

som aldrig tycks ta slut

vi har försökt att fånga den andra

men aldrig nått ut

jag vill ha en sista chans

så jag säger rakt ut

 

Jag vill ha dig nu

som jag hade dig förut

jag vill ha dig nu

som jag hade dig förut

 

Jag vet att det är svårt över telefon

men när jag har dig nära

vill du därifrån

jag vet att du har tänkt

men berätta hur du mår

 

Jag försöker träffa andra

men det är inte så lätt

jag har försökt att tänka bort dig

på alla sätt

det är dags att lägga på

men att stanna känns så rätt

 

Och jag vill ha dig nu

som jag hade dig förut

jag vill ha dig nu

som jag hade dig förut

jag vill ha dig nu

som jag hade dig förut

jag vill ha dig nu

som jag hade dig förut"


det måste ju vända nån gång, eller?

tror ju att det kommer gå över, det måste ju det. annars är jag ju körd på riktigt! men det har faktiskt gått mer än tre år nu.. och nej, det har inte gått över. so maybe, baby, it means that i'm fucked..

[har.försökt.att.tänka.bort.dig.på.alla.sätt]

impulskontroll

idag har jag verkligen fått träna på den där impulskontrollen.. men jag klarade det!! grym är jag!

dock har det inte blivit så mycket pluggande idag. merde! det enda jag har gjort är att ha skrivit ut intervjuerna och det räcker inte riktigt. så från och med onsdag blir det plugg på biblioteket. det finns ju inte riktigt så många distraktioner där..

inte död..

nej, jag har inte dödat bloggen, även om jag fortfarande funderar på det, den ligger bara på is just nu. känner att jag för tillfället inte har något att bidra med eller tillföra men jag återkommer.

[har.försökt.att.tänka.bort.dig.på.alla.sätt]

RSS 2.0