i brist på annat..

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Du får inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (utom på fråga 1 förstås)! Lycka till!

 

1. Vad heter du? Anna

2. Ett ord på fyra bokstäver: Aska

3. Flicknamn: Anneli

4. Pojknnam: Alexander

5. Yrke: Astronaut

6. Färg: Aquamarin

7. Klädesplagg: Anorak

8. Mat: Ansjovis

9. Sak i badrummet: Alligatorklämma

10. Plats/stad: Antananarivo

11. En orsak att vara sen: Andnöd

12. Något man skriker: Aj!

13. Film: Aladdin

14. Något man dricker: Amarula

15. Band: Aerosmith

16. Djur: Antilop

17. Gatunamn: Andra Långgatan

18.Bil: Audi

19. Sång: Always

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Allsång


26/11

känns som att den här kursen kan gå helt åt helvete. det är svårt och mycket. men på måndag börjar iaf 2½ veckas vfu och det ser jag verkligen fram emot!

gjorde ett litet besök på vfu:n igår och det var så härligt att vara där och träffa både barnen och personalen.

har ofta problem med inloggningen när jag ska blogga. undrar om det bara är jag eller om blgg.se har för vana att fucka ur emellanåt.. i-landsproblem i allra högsta grad men jag gillar det faktiskt inte ändå..

och för att gnälla lite till så gillar jag inte den här snön och kylan. vill ha sol och värme NU!!!

bloggtips

jag hittade den här bloggen igår. och blev fast. helt och hållet. grät gjorde jag och förbannad blev jag. läs den!

21/11

jag erkänner, jag är en dålig bloggare. för mycket med allt och inget blir gort. är trött, trött, trött. behöver semester. men vem har tid med det? inte jag iaf. bara att bita ihop och ta tag i pluggandet inför duggan.

men igår var jag hemma hos kusin hanna och hennes sambo edwin för de hade namngivningskalas för lille kevin. släkten är bra. och jag har på riktigt världens bästa kusiner! :)

fick även en ny dator igår, tack föräldrarna! är riktigt nöjd! :)

jag vill ha tillbaka mina ord..

på begäran

fick höra att jag borde blogga oftare men som jag sagt tidigare så har jag just nu inget nytt att tillföra världen. trött och less på det mesta och att jag bara gnäller här kan helt omöjligt glädja nån. trevlig läsning blir det iaf inte..

men ok. igår var det bra iaf. kusin adam ringde och tyckte att vi skulle träffas, vilket såklart var en bra idé. så han och hans fina sambo bella kom och hämtade mig och sen åkte vi hem till törning, via adams mamma. när vi hade varit hos törning ett tag bestämde vi oss för att åka nånstans för att äta middag. harrys blev det och jag åt en väldigt god burgare, till den drack jag en öl som satt där den skulle.
som vanligt när vi träffas så skrattades det mycket. längtar mer och mer till att adam och bella får tillgång till huset de har köpt här. ser verkligen fram emot att de f.o.m. januari kommer att bo här i närheten :)

ge mig solen!

det blir inte så mycket nu. beror nog mest på att det inte är så mycket som händer. hösten är lång och mörk och all min energi är borta.

men jag får iaf nya tapeter i hall och vardagsrum nu, äntligen. är jätteglad för det. men framför mig har jag monsterjobbet att flytta tillbaka alla prylar och jag har verkligen ingen lust att engagera mig i det. vill slänga och köpa nytt. ja, för det har jag ju råd med. inte.
bestämde mig för att bo hos mamma och pappa medan de håller på i min lägenhet. sover på soffan eftersom bror och två av hans kompisar också är här. längtar hem, vill sova i min säng. och vill ha mina saker omkring mig.

kursexamination idag med. opponering av b-uppsatsen/projektarbetet. det gick faktiskt bra. både att opponera och att bli opponerade på.

mest av allt känner jag mig bara trött och ledsen nu. inte av nån särskild anledning. men det är höst. och grått och mörkt.


fyllt år har jag också gjort. födelsedagen var bra och jag blev uppriktigt rörd över alla gratulationer. litet ljus i mörkret.

inläggen här kommer antagligen att bli rätt så sparsamma. för om jag blir trött på mitt eget gnäll så kan det knappast glädja någon annan heller. men nej, jag kommer inte att döda bloggen. den får allt vara kvar. trots allt så faller ju ändå andan på emellanåt.

RSS 2.0