rubrik

jaha, så var vfu:n över för den här gången då... trivdes bra :) så nu vill jag ju inte plugga längre. jag vill jobba! aja, det är bara att stå ut... fattar dock inte hur jag ska lösa vfu-uppgiften... *suck* hoppas tjejerna har nåt bra att komma med imorron om hur man ska göra...

och resten då? det är som det är... fuck...
fast zara var här en stund. det var bra.

är lite sugen på att gå ut lite i helgen, får väl se hur det blir med det... har mängder med måsten som beöver tas tag i. och så skulle ju lill-gnomen komma hit och vi skulle ju se en film. behöver absolut längre helg!

aja, blir nog bra det här med nån gång...

alltid är det nåt man borde...

...som att läsa t.ex. men det är såå tråkigt! har absolut ingen lust eller ork idag. men jag borde verkligen.
ska ut på vfu imorron. ska bli kul. men lite nervöst är det med ett nytt ställe. känner ju inte dem...

ibland undrar jag om det verkligen var värt det. men det är ju egentligen rätt dumt att tänka så. det är ju redan gjort... och nej, jag vill väl inte ha det ogjort, egentligen. men jag saknar...

har inga ord idag heller, egentligen...


ännu en helg

så var ännu en helg över. plugg plugg plugg plugg. har knappt gjort nåt annat än läst och ändå blev jag inte helt färdig. men det är bara att gilla läget och se glad ut. för det här ska göras och det ska göras ordentligt. sådeså.

näe, idag vill orden inte alls.

[var.det.värt.det?]


hitta orden igen...

mmm... det  här bloggandet är kanske, mer än nåt annat, ett försök för mig att hitta mina ord igen. för det fanns en tid när jag kunde använda dem... och jag undrar om det andra skrivandet kommer att bli lättare om jag hittar mina ord, så jag kan skriva mina tankar.

tankar ja... men inte bara. skrev mina känslor också. visst kan man undra vad det var som hände. tankarna och känslorna har ju knappast tagit slut, så vart tog orden vägen? men jag läste nån stans att tankar kan bli för många för att uttalas med ord. inte exakt så, men nästan. kanske...

byggde luftslott igår. igen, kanske ska tilläggas. och som vanligt föll allt samman när du hade gjort entré. det borde inte vara så och det är inte rättvist. sagan borde ha skrivits i cement istället för i sand. men sagorna ljuger.

tja... olika...

torsdag idag, alltså fredag imorron. ska bli sååå skönt m helg, även om jag kommer att få läsa massa... behöver semester. vill ha sol och värme!
har fått vfu-plats nu. fritids på kopper blev det. blir nog bra. men lite konstigt att inte vara på k-norum kommer det allt att vara. fast jag behöver ju se något annat med.

har faktiskt hunnit med att ha ett socialt liv denna veckan, trots att det har varit mycket att läsa. men som kursledaren sa: man måste ha ett liv också.

försökte få tag på telia igår också, för att äntligen få ordning på dumma dumma internet-anslutningen. men jag blev bortkopplad, eller nåt. aja, får göra ett nytt försök.

nä, nu är det dags för sängen. ska träffa basgruppen imorron. hoppas vi kan bli klara rätt snabbt...

19/1

nya kursen började idag då, samhällets ramar för barns och ungas lärande och utveckling. blir nog bra. hoppas bara jag kommer i samma seminariegrupp som nån av de andra tjejerna som jag läste med förra terminen...

ska hem till zara om en stund, fika lite å sådär.

hmm... dags att läsa lite, kulturella föreställningar om barn...

[fuck.u]

vg på senaste hemtentan...

...fick jag, det känns sååå bra! och det är ju trevligt att det är nåt i mitt liv som funkar iaf...
första kursen på inriktningen börjar på måndag, känns kul. men tråkigt att byta klasskompisar nu.

träffade min fröken från första klass när jag var och handlade på willys idag. och hon kom ihåg mig. inte illa. det är ju ändå nästan 20 årsen.  :)

nu är det dags för sängen. upp tidigt imorron och eftersom det blev sådär med sömnen inatt så borde jag iaf göra ett försök att sova nu.

[saknar.dig]

Välkommen till min nya blogg!

ja, det här kanske blir nåt. men det ska finnas nåt att skriva om också. men sånt brukar ju ge sig...

RSS 2.0