jag vill ha tillbaka mina ord!

nu vill jag ha dem. vill kunna skriva mina tankar och känslor igen. för det borde få komma ut nånstans...

jobbade på k-norum i torsdags. kul! och som vanligt så vill jag ju inte plugga längre, jag vill jobba. men pluggandet ska bli gjort. så det är väl bara att bita ihop, gilla läget och se glad ut.

och åter igen denna tystnad, jag hatar den. skulle vilja... men det går ju inte.

[vi.lever.här.och.nu.och.kan.bara.vara.det.vi.är]

äntligen...

är helvetesveckan över! fördjupningsarbetet är färdigskrivet och inlämnat. vill aldrig se det igen!

nu vill jag sova i en vecka, men vem fan kan unna sig den lyxen? inte jag iaf. helgen kommer jag få ägna åt att göra tentakompleteringen, som jag inte har fått gjort än. så kvällen får bli lugn så att jag verkligen kan fokusera imorron.

6/3

fick tillbaka tentan idag. kompletering blev det. märkligt att man kan bli glad över det... trodde ju på ett stort, fett U. som i underkänd. men nu vet jag ju iaf vad jag ska göra i helgen...

[det.värsta.är.hoppet]


5/3

denna veckan har varit så lugn. känns mycket märkligt. litteraturseminarie imorron och jag blev klar redan igår med det som skulle läsas, har tillochmed skrivit lite :)
blir första helgen på aslänge som jag inte har massa som jag borde läsa. vad ska hittas på då? jag vill se "män som hatar kvinnor". får hitta nån som vill följa med.

men nästa vecka börjar helvetet igen. för då ska fördjupningsarbetet skrivas. ser jag inte fram emot alls. två dagar vfu iofs, men det är ju knappt nåt.
en av seminariegrupperna har fått reda på tentaresultaten. hoppas vi får det imorron, så jag kan sätta igång med kompleteringen. och då fick jag ju genast nåt att göra i helgen. woho!


såå trött

idag är jag bara så trött. powernapade en stund på soffan men det blev inte bättre för det. fortfarande astrött. och uttråkad.
är iaf ledig imorron. skönt. även om jag har endel att göra... och av nån anledning som jag inte kan förstå nu så satte jag upp en tvättid kl 8.00. varför gjorde jag det, när jag kunde ha haft sovmorgon?!
hoppas jag får mina nya linser imorron oxå. ser ju jävligt illa nu så det ska bli skönt att få dem...

föreläsningen idag var bra, även om det inte var så mycket nytt, egentligen. fast genus-frågan kan man väl prata hur mycket och länge somhelst om...

jaa, så har en annan seminariegrupp fått infon att det kommer att bli en omtenta. medans min seminareledare har sagt att det bara kommer att bli kompletering av den förra. och då kan man ju undra hur det kommer att bli? jag hoppas ju på kompletering. för i mitt fall handlar det ju inte om att jag inte kunde svara på frågorna,  utan om att tiden inte räckte till... pallar inte omtenta! fuck!

och så har vi fått info av studievägledaren idag. om vad vi har att välja på för specialiseringar... måste ju välja en läs- och skrivkurs och en mattekurs. så där var det väl inte så svårt, handlar väl mer om att bestämma sig för om man ska läsa upp till år 2 eller år 5. men det blir nog år 2...
andra specialiseringen så blir det nog en fritidspedagogkurs och en specialpedagogikkurs... känns så iaf.
och det är rätt skönt att jag faktiskt vet vad jag vill :)

2/3

denna dagen då... tja, ville till att börja med inte alls gå upp imorse när klockan ringde. men det var ju bara att göra det. och nu i efterhand så var det väl inte helt dumt. för uppföljningen idag om barns och ungas uppväxtvillkor var väldigt bra. kanske det bästa i kursen... även om det just nu inte känns som att det säger så mycket, fast det var bra.

å så var jag en fin dotter och bjöd mamma på middag idag. nån sorts kycklingwook-historia med nudlar. gott blev det iallafall. och mangosorbet till efterrätt :)
och så var det rätt bra att hon skulle iväg rätt snabbt, så att mamma-dosen inte blev för stor. det är lätt hänt...

imorgon är det genusföreläsning. ska bli intressant. och så är den kniviga frågan om jag ska läsa färdigt boken nu, eller om jag ska göra det imorron eller onsdag. för vi ska skriva en logg om boken och ta med till litteraturseminariet på fredag och i den ska man tydligen försöka koppla boken till föreläsningen... aja, i-landsproblem. det löser sig. har ju tid på mig.

[längtar]

RSS 2.0