the beach boys

satt och youtuba lite beach boys-låtar nyss. lyssnar alldeles för lite på dem nu.. 




"Oh, what he does to me
When he makes love to me"



i wish...

inget jobb

näe, jobb blev det inte. jag hade tydligen redan gjort för många timmar.. så nu var kommunen rädda att de skulle vara tvugna att anställa mig om jag gjorde fler. att jag börjar plugga igen om 5 veckor spelar tydligen mindre roll. this sucks!! och jävla skitsystem!!

kanske mer jobb iaf..

moster karin ringde för en stund sen och undrade om jag kunde jobba på deras fritids. och det kan jag ju.. hon skulle bara kolla så att jag verkligen fick det iom att jag inte står med på deras vikarielistor. det är som det brukar.. och jag kan inte hitta mitt brottsregister utdrag. hoppas att d funkar endå..

[it's.been.a.long.long.time]

söndag kväll..

..är det nu ja. är lite trött. borde sova snart. men det har jag ingen lust med. så det blir nog en film om en stund.

fast egentligen så skulle jag vilja.. men det spelar ju egentligen ingen roll. inte alltid det blir som man vill, ju.

[i.fear.the.silence.'cause.it.screams.the.truth]

26/7

jaa. solen skiner och min hals gör inte ont längre. det är bra, trycker jag :) borde ägna lite tid åt att få nån sorts ordning här, men jag har verkligen ingen lust. är fortfarande trött, trött, trött.

ska ut till spekeröd en stund sen. lämna tillbaka bilen och fixa kurslitteratur. men först vila en stund..

25/7

har massa ont i halsen. :( fantastikskt rolig början på ledigheten.. INTE!! är bara astrött hela tiden och så känns det ungefär som att jag har svalt ett gäng rakblad. har ingen lust med det här. vill bli frisk NU och så vill jag ha massa sol och värme den närmaste månaden.

igår gick vi till cirkusen med kidsen och kollade på djuren. vi fick till och med klappat elefanterna. äntligen så har jag sett och klappat, inte bara en men tre, afrikanska elefanter. såå häftigt!!

börjar bli dags att köpa kurslitteratur inför hösten också. skulle vara bra att börja läsa i tid så inte allt kommer på en gång sen. får titta på det där imorron..

[längtar.saknar.önskar]

19/7

så börjar sista jobbveckan imorron. sen är jag ledig fram tills den 1/9. gööött!

jaa, hoppas på fint väder så att vi kan göra nåt med kidsen i veckan. inte kul att bara sitta och mögla på bergsvägen. annars får vi väl kolla på film denna veckan också..

och vad ska jag göra sen då, när jag är ledig? roadtrip nånstans kanske?
fast egentligen så vet jag exat vad jag vill, iaf en del av den månaden. aja, drömma går ju.. merde!
men på riktigt så borde och vill jag åka och hälsa på mickan. verkligen dags för det nu. alldeles för längesen som vi träffades.

[you're.sweet.like.chocolate]

16/7

äntligen fredag imorron!! såå skönt att få vara ledig ett par dar innan jag gör sista jobbveckan. denna veckan har varit rätt tuff. och jag är så sjukt trött, har inte sovit så bra det senaste. tur att man har bra jobbarkompisar :)

var ute i spekeröd idag efter jobbet och åt middag. massa god mat och svägerskan hade som vanligt gjort en sjukt god kaka till efterrätt.

[a.dream.is.a.wish.your.heart.makes]

11/7

så var första jobbveckan avklarad, bara två kvar :) hoppas på bättre väder kommande vecka. för det är inte såå kul att ha alla ungar inne hela dagarna. och man kan inte se på hur mycket film som helst..

känns också bra att jag kommer att vara ledig nästan en månad efter att jag har jobbat klart. vad ska man göra då, tro? vill hälsa på mickan.


2/7

de ringde precis från bergsvägen och bad mig jobba nästa vecka oxå. det är ju bra. men jag hade ju bestämt med mickan att jag skulle åka och hälsa på dem. vill ju verkligen träffa henne!! men iaf så sa jag ja till jobb. det måste man ju. behöver pengarna. hoppas att jag kan åka och träffa henne senare ist. min mickan love..

1/7

sommar och härligt! det enda som fattas är en båttur, en heldag på havet! det vill jag!

alldeles för lång tid har gått. och denna tystnad knäcker mig. pallar inte mer. och jag undrar om det finns nåt mer att säga.. vill inte detta.

[saknar.längtar.vill]


RSS 2.0