27/2

jo, tentan gick ju åt skogen, kan man säga... av tre frågeområden så hann jag svara på två... och jag tror inte att det jag svarade räcker, faktiskt. på den tiden vi fick så var det alldeles för mycket att svara på... det hela kändes som att det var upplagt som en hemtenta, man fick ha alla böcker med sig och tillochmed fråga de andra. fast vi hade bara tre timmar på oss.
aja, nu väntar jag bara på att få tillbaka skiten så jag kan sätta igång med kompleteringen.

och igår hade vi gruppredovisning. textanalys av ett styrdokument, lokalarbetsplan för en av våra vfu-ställen. och det gick nog bra. men jaa, vi är sex stycken i basgruppen och allas tankar och viljor måste få komma fram. men när det en person som alltid ska ha en avvikande åsikt vad det än gäller så undrar jag om det kanske inte borde vara lite majoritetsbeslut som borde gälla...
men som jag har fått lära mig så är det väl bara att gilla läget och se glad ut.

fick pratat med min seminarieledare igår iaf. det är inge problem att jag tar ledigt när mamma fyller år. rome, here i come!! :) ska bli såååå skönt att åka bort lite, även om det bara är en helg. med familjen...

idag borde jag ägna dagen åt att läsa om genuspedagogik. det är faktiskt nåt jag tycker är intressant och boken känns inte särskilt tung heller, men jag kan verkligen inte förmå mig till att plocka upp boken och börja läsa... men jag har dammsugit här idag och köpt glödlampor. nu behöver jag bara få hit nån som kan byta dem åt mig. når ju inte själv. behöver en stege... fast i sovrummet hjälper ju inte det... aja, det lööööser saj :)
och så har jag letat efter min tränings-bh också. men den är fan väck. tror att monstret som bor under soffan har tagit och ätit upp den. och det är inte bra isf...

fredag är det ju idag. vad ska hända denna helgen då? vill nog mest ta det lugnt. men hade inte haft nåt emot om... ja, just det :)
det händer helt enkelt för lite.

[var.det.allt?]

...

jaha nä, har fortfarande överjävlig tentaångest och jag är fortfarande förkyld :(
men jag har fått läst om barndomspsykologin iaf. och jag hittade nog endel bra saker. hoppas bara att det jag har hittat är relevant för tentan. så var det bara resten av böckerna kvar som jag behöver gå igenom igen. och så måste jag ju kolla lite på textanalysen.

satt och läste en fd jobbkompis reseblogg precis. jag vill oxå vara på fiji!!! vissa har det bra, helt enkelt.
jag behöver sol och värme nu.

[repris.tack]

tentaångest

första salstentan på måndag då. har sån överjävlig ångest. mår illa. det är inte ens lite kul just nu...

och så är jag förkyld också, det är synd om mig. vill bara sova, men det har jag ju inte tid med. måste plugga.

[the.game.is.on.again]

helgen som gick och lite så...

trots att det är onsdag idag så borde jag ändå skriva lite om helgen som var...
fredags var lugn, passerade utan att lämna nåra större avtryck, inga alls faktiskt.

men lördag :) först frissan, skulle bara kapa topparna en liten bit men som vanligt klippte hon av asmycket! säkert 1 dm. men ja, ja det växer ju ut igen....
på kvällen var det hem till marra och kolla melodifestivalen med henne och johanna. jag säger bara: vad är det här?? om det inte blir bättre än så kommande lördagar så kan ju sverige stryka sig ur tävlingen genast... och hur kunde caroline af ugglas komma vidare??? marra, i blame you ;)
aja, efter nämnda tillställning åkte vi iaf till hk, där var massa folk... fast marra-love och jag åkte upp till baden istället. och det var ett mycket bra beslut. kul var det. och som vi dansa!

och söndag passerade också utan att göra nåt väsen av sig. mest soffläge. fast jag var inte särskilt baiks, och glad var jag för det :)

dagen idag kommer att bestå av jag ska tvätta. och så måste jag läsa och städa. men vilket ska jag börja med. båda måste ju göras.
av två onda ting väljer man det minst onda. men här är det ju mer en fråga om pest eller kolera. båda är skittråkiga ju!

[i.wish.i.knew.how.to.quit.you]


trött trött trött

är sååå trött. helt slut.
fattar inte att det ska vara så sjukt mycket att läsa. kan ju bara säga att jag absolut INTE håller med om att det här är nåt man bara kan glida igenom.
den här dagen har jag ägnat åt att skriva ingångslogg, läsa om läroplanshistoria och att tvätta. roligare kan man ha... borde ha läst mer. borde ha röjt undan här. just nu känns det som att vad jag än gör så är det nåt annat som jag borde göra. och hela tiden så är jag så sjukt trött. vill egentligen bara gå och lägga mig och sova. en vecka. minst.


[baby.det.borde.finnas.nåt.att.säga]

RSS 2.0