sorgetåget

jag hade så gärna velat vara med. jag hade verkligen velat vara bland de 5000 människorna som gick i sorgetåget från götaplatsen till järntorget. men jag blev medveten om det för sent. hade jag vetat tidigare hade jag inte åkt ifrån göteborg tidigare idag. jag hade stannat och deltagit.

hur blir det nu?

försökte förbereda mig på det här, men nu inser jag ju att jag innerst inne inte kunde tro att det här skulle hända, att sd skulle ta sig in i riksdagen. 5,7 % av svenska folket tyckte att de skulle det. men hur, hur, hur tänkte de där? vill så gärna tro att det beror på okunskap och att när de inser vad sd går för så kommer det partiet att åka ut med buller och bång nästa val. säger ofta att okunskap kan vara det värsta som finns näst ondska. men faktum är faktiskt att okunskap kan man råda bot på.

ledsen är jag nu. känner mig helt kall inuti. än har jag inte gråtit. men det kanske kommer när den här "bedövningen" släpper, för det är faktiskt så jag känner mig. bedövad. kan inte riktigt ta in att det faktiskt har hänt.

hur blir det nu?

rösta

har varit och röstat idag, vilket såklart är en självklarhet. men vilka som skulle röstas på var faktiskt inte lika självklart.

reinfeldt och hans kompisar är inte riktigt min grej och björklund som utbildningsminister har varit en mardröm. så då gick hela det blocket bort.

jaha och sen då? inget parti har känts helt rätt för mig. och jag tycker att sådana här stora och viktiga beslut blir tråkiga när det tillslut blir så att man får ta det som är minst dåligt..

men i vilket fall som helst så har jag gjort min plikt och röstat. och jag hoppas att fler har gjort det. och ännu mer hoppas jag att folk har haft vett att rösta så att sd inte kommer in i riksdagen.
blir förbannad, lessen och faktiskt lite rädd när jag tänker på hur troligt det faktiskt är att det partiet tar sig igenom den här gången. jag kan inte för mitt liv förstå hur folk som röstar på dem tänker..

iphone 4

har fått hem min iphone nu :) och efter lite trixande har jag fått den att funka med :) är riktigt nöjd!

materialist?

ja, en aning tror jag faktiskt. har idag fått beställt en iphone4 och känner mig jävligt nöjd med det. och när jag kom hem låg det ett paket i min brevlåda, i det fanns de grymmesnygga conversearna som jag budat hem på tradera. ja, det gjorde min dag och jag är glad.


visst är de snygga! :)

varför jag vill jobba med barn?

var och hälsade på lite på min vfu idag. och för att min llu skulle få fylla i en fin enkät som jag och nåra klasskompisar gjort..
iaf så möttes jag av några barn när jag kom dit.

barn1: ANNA!! ska du vara på vårat fritis idag?
barn2: nähä! för hon ska vara på vårat!
jag: jag ska inte vara på något fritis..
barn1: VARFÖR??

behöver jag säga mer?? :))

4/9

har klarat av första skolveckan nu då. som vanligt känns allt mest rörigt och svårt såhär i början, men det brukar ju faktiskt ge sig så det gör det väl den här gången med..

håller på att bli riktigt förkyld.. snorar, nyser och hostar sönder min hals :( det är verkligen jättesynd om mig. har inte tid med detta nu!!

RSS 2.0