29/11

hemtentaskiten börjar iaf ta form nu. men undrar sååå om jag har tolkat uppgiften rätt och om jag isf har utfört den rätt.. aja, det återstår att se. får köra på det här, känns lite sent att ändra sig nu.

första advent har det visst varit idag oxå. det har jag faktiskt inte märkt något av. har varit i spekeröd hela dagen och eftersom mamma har varit i oslo över helgen så är det ju ingen som har tänkt på att ta fram ljusstakar och stjärnor.. nåt kul ska väl hon få ha när hon kommer hem :)

var en fin dotter och lagade middag till pappa idag, när jag ändå var där. köttfärslimpa med potatis och kantarellsås blev det. det blev faktiskt inte helt fel trots att jag fuskade lite och använde blåbands pulversås. skam på mig! :p

dagen imorron ska ägnas åt att få färdigt hemtentan och om det blir nån tid över så ska jag ta tag i röran här och försöka hitta mitt hem. få upp nån ljusstake också, kanske..

hmm.. det finns ett ordspråk som lyder: "igår smidde jag tusen planer. imorse gjorde jag precis som vanligt." det är ungefär mitt liv i ett nötskal. och "mañana är den bästa veckodagen" stämmer också rätt bra.. får försöka göra nåt åt det där.. mer action!!

[u.put.a.smile.on.my.face]

takida och hemtenta...

...är två saker som inte ens borde nämnas gemensamt, egentligen!

takida igår var sååå jävla bra!! men en sak är säker: nästa gång blir det ståplats!! igår hade vi ju sittplatser, såg bra och så men det blir inte samma sak.. även om marra och jag gjorde det bästa av det och stod upp :) vill se dem igen!

och nu ska jag ägna mig åt hemtentan hela helgen. vore ju bra om jag kunde komma igång med den då.. lite självdisciplin vore på sin plats nu! men boken är iaf framplockad och jag vet vilka sidor jag ska koncentrera mig på så egentligen borde det inte vara så svårt att sätta igång. *suck*

precis skit..

mååååste verkligen ta tag i mitt läsande nu. försöka iaf. men det är inte lätt när det är så mycket annat som snurrar. hoppas verkligen på att höra av bror idag..

men en liten ljusglimt fick jag idag iaf. på väg hem från ica när jag gick förbi kristinedal så stod killen som jag var assistent åt i ett fönster och vinkade. :)

imorron är det vfu. intrvjuer på schemat..

[if.there's.nothing.left.to.say]

alla dessa måsten..

jaha ja, planen idag var att jag skulle tvätta, städa och plugga. tvätten är det enda som går bra.. men en av tre är väl inte helt värdelöst, eller??

har verkligen ingen lust att ta tag i läsandet. det är så trååååkigt!!

men i helgen ska iaf jonathan firas. släktkalas betyder det. ska bli kul att träffa kusinerna igen! det var ett tag sen nu.

[you.make.me.feel.blue]

mma - jag förstår det inte..

sitter och kollar på ett program där "uppdrag granskning" har granskat mma - mixed martial arts. det är en sport som jag aldrig kommer att förstå. ju mer jag ser desto mer får jag uppfattningen att det bara går ut på att skada.. men det verkar ju vara en stor sport så det kanske är jag som är blödig, vad vet jag? men ingen kan någonsin få mig att gå med på att det kan vara nyttigt med så mycket våld mot huvudet.. men svt24 väljer ju iaf att sända det här såhär dags (23.35 är klockan nu), eurosport sänder den sporter som den här alldeles för tidigt på dagen, enligt min mening. sparkar, knäningar, stryptag och matchen är inte över förrens en av motståndarna är medvetslös, om inte domaren har brutit innan. ska det vara något som sänds så dags på dagen/kvällen att barn äns ska kunna "råka" zappa förbi och kolla på det? vart finns behovet att skada andra människor på det viset?

egentligen så borde jag sitta och skriva på vfu-uppgiften. blev nog halvklar förut idag, men efter lunchpausen så har det inte blivit ett ord skrivet. fast jag har verkligen försökt. aja, har ju faktiskt imorron på mig..

[den.vackraste.stunden.i.livet.var.den.när.du.kom]

12/11

en liten uppdatering kanske vore på tiden?

ny kurs har startat, mycket med allt i den känns det som.. naturvetenskap och matte. inte precis mina starkaste sidor. *suck* men aja, det brukar ju lösa sig i slutänden ändå.. tur det finns goa människor i klassen. synd att vi har blivit delade i två sem.grupper nu bara. fattar faktiskt inte vitsen med det. men för vissa kanske det är bra och känns skönt med nya människor..

imorron ska vi iaf ha splitfest. hoppas att många kommer den här gången.

suck

självreflektion, har jag blivit uppmanad till. och att dessutom skriva om det. jaa, eller hur!? att skriva sina innersta tankar och känslor är ju livsfarligt. är det en gång skrivet så visst fan kan det hamna i fel händer och då är det kört. ord som är sagda kan man ta tillbaka och i viss mån släta över. men är det skriviet så är det väl till viss mån genomtänkt också? eller borde vara iaf..

att den sortens självreflektion som jag har blivit uppmanad till är av en annan sort. att det inte nödvändigtvis måste handla om mina innersta tankar och känslor må vara hänt men det är lik förbannat jobbigt.

tankarna är många och snurriga. känslorna likaså nu. men det kanske är det som är grejen? borde kanske skriva ner alltihop för att få lite reda i det. och kanske lite perspektiv också.. ibland blir det bara för mycket.

just nu borde jag mest av allt sätta mig och titta på essän jag ska opponera på.. men jag har verkligen ingen ork eller lust. ingen motivation alls. i vanlig ordning så är det skrivandet om det som känns jobbigt. kan ju prata om den men fylla en hel sida med text om någon annans essä. fy faaan, säger jag bara!

iblnd undrar jag om det här verkligen är för mig.. men jag vill ju verkligen jobba med det här. men nu är jag trött. har gett det allt jag har i ett år. orken och kraften börjar ta slut och jag är rastlös och lite uttråkad.

[tills.inget.annat.spelar.någon.roll]


2/11

tentan inlämnad och i torsdags förra veckan så var vi ute och drack tentaöl. riktigt bra var den kvällen!! förutom att jea och jag missade att gå av vagnen på rätt hållplats så då blev det ju så att vi missade sista bussen hem också.. inte bra alls. men nettan var en räddare i nöden och kom och hämtade oss. :)

helgen som har gått var inte bra alls. och jag hade verkligen ingen lust att påbörja en ny vecka idag. hade hellre gått i ide och bli väckt kvart i maj sådär..

ny kurs börjar på torsdag. vem har lust med det då?? inte jag iaf. näe, energin är inte hög just nu.

[längtar]

RSS 2.0