26/10

jaa, så var vfu-perioden över för den här gången. i torsdags redan, egentligen. och nu håller jag på med att skriva essä. det är ju sådär roligt, som vanligt. den ska vara klar på onsdag kl 12. senast. och imorron ska jag först jobba på jupiter och efter det så är jag bjuden till en fd jobbkompis på lunch. just nu känns det inte som en helt bra idé att jag sa ja till båda grejerna.. men nu är det som det är och jag får väl sitta och skriva hela natten imorron om det behövs.

[the.game's.still.on]

sista vfu-veckan..

fick köpt en ny mobil i lördags när jag var i stan med mickan. t707, gillar den. mycket.

sista vfu-veckan nu. sen ska det skrivas essä. ser jag inte fram emot :( fast det brukar ju gå bra i slutänden, men jag gillar det faktiskt inte mer för det.



såhär ser den nya ut :)

[leave.my.dreams]


17/10

mys med miss sofie igår. idol och ett par glas vin. inte fel. senare på kvällen så gick vi hem till harry-love och satt där och tjöta en stund. och drack lite mer vin. bra kväll var det :)

idag har jag träffat bästa mickan! alltid bra att träffa henne. hoppas snart igen..

[you're.nothing]

vfu-bedömning imorron..

vfu-bedömning imorron då.. egentligen så vet jag ju att jag inte har något att oroa mig för. men man vet ju aldrig. och ångest är ju alltid bra och trevligt, eller??

annars är det som vanligt såå bra på vfu:n. har ingen lust alls att återgå till skolan, med föreläsningar och seminareier och tentaskrivningar.. men det är bara att göra det. för jag vill verkligen det här i slutänden.

[you.had.it.your.way.and.now.i.hate.you]

10/10

har träffat bästa rozie en stund ikväll. massa kul! fick åkt till hans nya kontor i rollsbo och hälsat på honom och hans kollega där. blir nog riktigt bra när de väl har kommit iordning. och så var ju såklart sötaste zingo med. :)

[and.you.still.make.me.feel.blue]

6/10

vad finns det kvar när allting är sagt? när det enda som finns kvar är längtan, saknaden och tomheten..

har ingen lust att fortsätta med pluggandet nu. vill jobba. men det är väl som vanligt bara att gilla läget och se glad ut och bara göra det man måste för att kunna göra det man vill.. sen. om länge. vill göra det jag vill nu.

och jag gillar fortfarande inte mörkret och kylan. vill och behöver sol och värme!

men det kanske är dags att värde sätta det jag faktiskt har. det som är bra. och det mesta är ju faktiskt det.

[du.raserar.fortfarande.mina.luftslott]

5/10

det är kallt, kallt, kallt! och mörkt. me not like! och dessutom så visar det bara på hur jävla längesen det var..

men ja, jag tror att jag faktiskt kanske klarar det den här gången. men lätt är det inte. vill inte det här ju. men det är bara ibland som man kan göra det man vill, resten av tiden så får man göra det man måste.. :(

seminarie på torsdag.. läsa, läsa, läsa tills dess. boken är intressant med vad ska man säga om den då? "barns visuella kulturer - skolplanscher och idolbilder" ja, ja, ja..

men lite okej är det när solen skiner..

dessutom är det tur att det är vfu nu, många skratt blir det under en dag.. och det behövs!

för övrigt så anser jag, just nu, att det faktiskt inte borde vara över..

[so.so.what.i'm.still.a.rockstar]

RSS 2.0