30/5

imorgon börjar då sista veckan för den här termin. ska bli sååå skönt med sommarlov!!

har ingen ork för det här egentligen, återkommer när det finns energi..

15/5

är lite trött på att det inte alltid går att komma in på mitt bloggkonto.. tröttsamt att om jag väntar ett tag och försöker igen så har jag oftast glömt den där speciella tanken som jag hade tänkt skriva om. dåligt arbetsminne, jag vet.. men jag tycker faktiskt att det här ska funka! aja, får väl byta blogg annars..

är helt slut idag.. sovit för lite.. var i gbg igår och lyssnade på Göteborgs indiekör. sååå bra var de! och efter det så var jag och åt på "tre indier" med moster, hennes man, en kusin och hans flickvän. jag åt zafrani kofta, det var gott men helt ärligt så gör min faster godare kofta. men aja, efter restaurangbesöket så åkte vi hem till kusinen och hans flickvän och åt rabarberpaj t efterrätt. den var smarrig!! fem stjärnor till moster för den! :)
väl hemma så tänkte jag väl mest slappa, kolla nån film eller så. men det blev hem t nettan ist.

var väl hemma halv fem i morse. det börjar faktiskt ljusna ute vid fyratiden nu, härligt!! vaknade igen vid halvtio. för lite sömn för mig vilket har resulterat i att min hjärna är mos idag. tröööött!! känner mig nästan bakis och det är jag ju faktiskt inte. rättvist är det iaf inte!!

tur att vädret gör det okej att ligga på soffan under täcket och kolla på film idag. fast just nu sitter jag och lyssnar på lite musik och längtar efter sommaren.. vill ligga på en filt i gräset under ett träd och känna sommaren omkring mig..

hat

hatar idag. det är faktiskt ingen höjdare. hat är en förfärligt förtärande känsla. och det går inte ens att trösta sig med att det skulle vara motsatsen till kärlek, för det är det inte. jag skulle faktiskt bra mycket hellre vara likgiltig.

uppdatering..

..sådan den nu är..

aja, till att börja med har jag inte ens kunnat komma in på mitt bloggkonto. skumt där, tycker jag. och för det andra så har jag inte haft ork att prestera nåt här.. är helt slut. i need sommarlov!! är inne i en sån där period igen att vad jag än gör så är det nåt annat jag egentligen borde göra ist. *suck* kanske borde försöka skriva ihop nåt sorts schema för mig själv.. och följa det också. det är där svårigheten ligger..

det kommer att komma ett till inlägg om fb-grupper. behövs tänkas igenom ett varv till bara, tror jag..

har lite beslut att fatta också. skulle behöva unna mig en dag ute vid havet. eller iaf nåra timmar. skulle varit fint att sitta på en klippa nånstans och bara låta tankarna fara som de vill.
har iaf bestämt mig för att försöka få nån ordning på mitt skrivande igen. har endel som behöver komma ut på nåt sätt. gäller bara att hitta orden igen, men det kanske jag inte bara kan sitta och vänta på? näpp, handling var det.

RSS 2.0