vfu :)

har vfu nu, eller fältstudier som det tydligen kallas i specialiseringarna.. i vilket fall som helst är det hur bra som helst!! det är här jag lever! och jag kan inte annat än gå runt med ett leende, för att ungarna är så goa! kommer in i ett rum och möts av: "anna!! du är här!! det var jättelängesen du var här!! jag har saknat dig!!" t.o.m. sexorna var glada över att se mig igen :) och alla kramar jag fått idag :)

uppgifterna som jag ska göra känns bättre nu, hjälpte att prata lite om det med min llu :))

poesiverkstad..

..skulle det ha varit idag. men när vi kom till klassrummet så hade vi ingen lärare men vi hade fått uppgifter som vi skulle lösa basgruppsvis. sånt kan man faktiskt bli lite trött på! men aja, det var jag ju bara att lösa det..

men det jag faktiskt tänkte på, och har tänkt lite på under de senaste dagarna när jag har förberett mig för idag, så är det att jag vill ha mina ord igen. vill kunna skriva mina känslor igen. vill ha det sådär igen, att orden får vingar och svävar, flyger och bara stämmer med varandra. men det var längesen nu. orden vill inte riktigt, de lyfter inte på samma sätt längre. de känns mest tunga. och banala.

men idag har jag hittat melissa horn. hur har jag kunnat missa henne förut?? underbara låtar och så vackra texter.

[jag.vill.ha.dig.som.jag.hade.dig.förut]

så var det dags igen då..

sömnlös.. kan inte slappna av och komma till ro. undrar vad som är bäst egentligen.. att ligga och vrida och vända på sig och trassla in sig i lakan och täcken eller att sitta och uggla med datorn i knät. aja, ligger ju iaf i sängen.

gillar inte hur det har blivit nu, men jag tror inte att det skulle kunna vara på nåt annat sätt nu.

22/2

har spenderat förmiddagen i sängen, tyvärr inte med lämplig snygging men med "nya lusboken - en bok om läsutveckling". kan inte säga att jag är fångad.. är trött på detta nu!! kan inte intressera mig för innehållet.

men på torsdag är det vfu. det gillar jag, även om jag inte ser fram emot att utföra uppgifterna..

natten som vän

borde gå och sova nu. så att jag kommer upp i tid imorron så att jag kan ta tag i lite pluggande. blir så trött, trött, trött! det är faktiskt fredag och jag borde få stanna uppe hela natten och äta godis och sminka mig, om jag vill!! men det känns faktiskt som att det inte känns så lockande längre, som det en gång gjorde. för det har funnits nätter när jag har vägrat att gå och lägga mig, dragit på nån bra musik, provat alla olika outfits som finns i garderoben och testat iaf fem olika sminkningar. men det var längesen, i ett annat liv. innan det här vuxenlivet tog fart på allvar..

ikväll känner jag mig både äldre och yngre än vad jag faktiskt är. hur man nu ska känna sig när man är 27..? äldre för att jag faktiskt inte har nån lust att göra nåt annat än att trivas i min soffa med datorn i knät och sen gå och lägga mig och läsa nån bra bok. yngre för att jag samtidigt är sjukt rastlös och vill skita i alla måsten och borden och stanna uppe hela natten, dricka upp vinet i kylen, bara för att jag vill och kan. och skita i morgondagen. för den är inte nu.

nog nu!!

är såå trött på den här jävla snön nu!! och det kommer ju för fan bara mer och mer och mer.. blääää!! vill ha sol och värme NU!!

orkar inte riktigt ta tag i nåt.. men jag måste. ska iaf gå och handla. och sen måste jag faktiskt börja läsa. har två böcker som ska vara lästa till nästa vecka.

[tomhet.är.du.nu]

utan ord...

ord kan inte beskriva hur trött jag är på den här kursen!! vill fan inte mer! för varje grej vi gör känns det bara mer och mer meningslöst! och jag kan inte förstå syftet med det vi ska göra.. *suck*

[it's.so.over]

9/2

gillar inte när det jag gör inte känns meningsfullt.. den här kursen jag läser nu t.ex. den ger mig ingenting. det känns mest flummigt och om nån skulle fråga mig om jag kommer att rekomendera den här kursen till andra så blir svaret nej.

och jag kan tycka att det är jävligt viktigt att mina studier faktiskt känns meningsfulla. för när de inte gör det så vill jag inte riktigt fortsätta. men jag vet, jag måste. måste tänka på målet. får leva med att vägen dit inte är riktigt vad jag skulle önska.

8/2

blir så trött på den här kursen.. schemaändringar typ hela tiden och ska man hitta information måste man verkligen leta efter den, för det är absolut inte självklart vart den finns.. blir så trött! och smått osäker när jag inte vet vad som gäller.. och ovanpå det så väljer sem.ledare att bara svara på vissa mejl.. och litteraturen är verkligen skittråkig!!! och nästa kurs blir det matte, känns inte heller så lockande..

[it's.your.choise.now]

6/2

börjar äntligen känna mig bättre! iofs fortfarande förkyld men febern är iaf borta. skönt det!

förkyyyyld

börjar bli förkyld.. nej, nej, nej inte nuuuu!! har verkligen inte tid.. alldeles för mycket att läsa för det.. *suck* aja, föreläsningen imorron är inställd iaf, sååå skönt!

resten av kvällen blir det soffläge, kanske en kopp te eller två. So You Think You Can Dance ikväll, så bra!! love to watch it, and i wish i could!!
och innan det tänkte jag kolla in det här: Barn till salu
Brittisk dokumentär från 2007. Kinas ett barn per familj-policy har lett till hemska konsekvenser, man räknar att cirka 70 000 barn kidnappas per år och säljs på svarta marknaden. Här möter man människor som utför kidnappningarna, förtvivlade föräldrar som desperat söker efter sin barn och föräldrar som kanske måste inse att de måste ge upp sökandet. får väl se hur det går, börjar ju nästan gråta bara jag läste vad det skulle handla om.. men det pågår ju och man kan ju inte bara blunda för det bara för att det är hemskt, fruktansvärt och helt vidrigt. struts kan man faktisk bara leka till en viss gräns.

å för att återgå till mina i-landsproblem så har jag ÄNTLIGEN fått en ny router och ove har varit här och installerat den så nu har jag ÄNTLIGEN en internetanslutning som inte kukar ur hela tiden!!

[miss.u]

1/2

funderar på om det kanske är dags att döda den här bloggen.. den är faktiskt tråkig och vad har jag att säga egentligen..

RSS 2.0