24/6

klarade salstentan! egentligen visste jag väl att jag skulle klara det, men helt säker kan man ju inte vara.. så skönt att kunna släppa och lägga det bakom sig nu.

blev lite kär igår. var med nettan i stallet och en av hästarna där var bara så fin. 23-årig new forest valack. helt klart en klok herre. polare blev vi helt klart. lite tråkigt att jag inte kan rida honom men att bara pyssla med honom är helt klart bra. och dessutom så kan man ju alltid göra en hel del markarbete. jepp, i'm in love!

[it.isn't.over.until.the.fat.lady.sings]

beslutsångest

jobbade igår. skulle jobbat 7-13 men så var det ett par sjuka när jag kom dit så jag fick bli kvar till 16.30. inte fel, pengarna behövs ju. men gött trött var jag när dagen var gjord. men iaf så var det riktigt kul att vara tillbaka! kul med kidsen och kul att träffa gamla jobbkompisarna :) fick även några timmar på tisdag. riktigt bra!

idag är jag bara trött, trött, trött. för mycket som snurrar och sliter i mig åt olika håll. allt inom mig skriker att jag borde följa mitt hjärta i en riktining. men det finns också en liten röst som helt envist påtalar att det faktiskt inte skulle förändra något utan bara orska mig själv mer smärta. frågan är då om jag ska följa mitt hjärta och på så sätt vara sann och ärlig mot mig själv eller om jag ska lyssna på den där lilla rösten som säger att jag ska bespara mig själv smärtan det kan resultera i? men om man inte är sann mot sig själv, vad är det då för mening med nåt alls? mycket kan man göra men jag vill aldrig, aldrig förlora mig själv. aldrig tappa bort den jag är..
som vanligt låter det så himla dramatiskt. världen går inte under oavsett vilket beslut jag tar. och om den lilla envisa rösten har rätt så kommer det inte att påverka någon annan än mig själv ändå. men att sitta overksam när jag vill och längtar med hela mitt inre är inte riktigt min grej.

15/6

oj, en sån natt. satt vid en speciell tjärn med nettan och bara var.. känslan och stämningen där var helt magisk. efter ett par timmar (?) åkte vi vidare till havet och satt där tills solen var påväg upp. mycket prat blir det såna här nätter. det behövs ibland. men det riktigt häftiga är när det inte behövs några ord.

var hemma halv fem och det var inte helt lätt att somna så jag är gött seg och mosig idag.. blev väckt av fritidschefen vid ettiden när han ringde och fråga om jag kan jobba på torsdag. klart att jag kan. gött, nu börjar det hända! :) och har det väl börjat så lär det fortsätta att rulla på. gillart!

[want.u.in.my.life]

jobb :)

så ringde fritidschef-janne idag och frågade om jag vill jobba v. 29, 30 & 31. klart att jag vill!! känns bra. möte v. 27 så jag får se vilka jag ska jobba med bara.

vill ha!

har hittat den grymmaste snuggaste cardigan ever! vill och måste ha den!!
sugit att den kostar alldeles för mycket bara..
i need a sugardaddy ;)



bunny got nailed by fairground

sommarlov!

äntligen sommarlov nu!! sååå gött!!

känns som att tentan gick okej iaf. får väl se om ett par veckor om det verkligen gick bra. men aja, ingen idé att noja om det nu ändå.

efter tentan i fredas så åkte vi hem t louise. sol och vin på hennes altan och sen grillning och mer vin på samma altan. sämre kan man ha det! var riktigt mysigt faktiskt! gillar de människorna riktigt mycket!

[give.me.one.more.night]

RSS 2.0