29/9

borde nog läsa om kernells bok.. eleven i centrum, var det. men som vanligt: vilken elev?? gillar att vfu:a nu. riktigt mycket. trött men glad efter dagens slut. och det är bra :)

och jag gillar att solen har skinit idag, blir jag också glad av :) gör inte så mycket att det är kallt då.. fast mycket kallare behöver det väl inte bli?

beställde nåra peter pohl-böcker härom nyssens och igår kom de. lycka! tänk om man hade kunnat skriva så. det hade vart nåt!

[the.only.cloud.is.you]


28/9

kollar på roast.. nej, ikväll är det inte bra.. men det kanske är för att det är schyffert som roastas? för han är verkligen INTE rolig. men aja, jag skulle ju faxis kunna stänga av eländet och gå och lägga mig ist..

gillar inte att det är höst nu. mår inge bra när det bara är mörkt och regnigt hela tiden.

och jo, det känns faktikst som att beslutet är fattat nu. på riktigt. känner mig slutgiltigt trött och less. men fan i helvete vad det gör ont samtidigt!

[love.comes.to.the.lucky.and.brave]

3 år igår..

igår var det 3 årsen jag började jobba på k-norum. tre år.. ja, jävlar. känns inte så. men samtidigt så känns det som att det inte var så länge sen. men om jag tänker på allt som har hänt under de tre åren så jo, det är ett tag. och sååå mycket har faktikst hänt. även om jag ofta gnäller över att mitt liv är jävligt händelselöst..

vfu:ar nu, i like!! :) bara älskar att vara tillbaka :) och imorron måste det vara fint väder för då är det skoljoggen.

[saknar.längtar.vill.ha]


jaha nä..

sömn är tydligen överskattat.. har vart sååå trött sen jag kom hem från vfu:n.. men att jag skulle somna när jag gick å la mig, eller ens vara trött då, var ju lögn i helvete. pigg, pigg, pigg. fan, fan, fan. behöver ju faktiskt sova!! men det är väl såhär det ska vara när för mycket snurrar i huvet...

essä ångest, fattar inte ens vad det är jag ska göra.. men det kanske ger sig när jag har läst igenom uppgiften nåra gånger till.. hoppas jag :s

[but.i.don't.want.this.to.be.the.end]

20/9

ibland är söndagar den absolut värsta dagen och man är bara ensamast i hela världen..

och idag är jag helt säker. och det gör ont. men det är ingen idé längre. and now what?

[i.hate.u.so.much.right.now]

18/9

är så sjukt trött!! fattar inte detta..

imorron blir det iaf harrys m sandra, micke, malin och björn. ska bli riktigt kul!

och på måndag börjar 5 veckors vfu. längtar lite, för nu kommer jag vara precis där jag vill. och jag vet att det här kommer att bli såå givande. sen har jag ju givetvis ångest inför självvärderingen och essän och sådär. men det är ju bara som det brukar. tycker inte att det är roligt att plugga just nu, vill bara bli klar med det här så att jag kan börja jobba igen.

[i.hate.u.so.much.right.now]

jävla paper!!

tja, det verkar ju som att det är fler i klassen som har problem med att skriva idag.. och det känns ju lite skönt att det inte bara är jag. men jag har skrivit så lite.. och inte särskilt bra. men det är väl bättre att ta med sig det än att inte ta med nåt alls..

16/9

det går fan ingen bra nu! ska läsa och skriva idag. har läst en av grejerna och skrivit lite om den. men det går förjävla segt!! och mina formuleringar blir bara skit!! vill gå och lägga mig och inte vakna förrens nästa vecka.. eller på fredag går bra också.

ska ut med sandra, micke, malin och björn på lördag. ska bli kul!!

näe, ta tag i det här kanske..

[you.make.me.feel.blue]

karlskrona imorgon!

imorgon åker jag till mickan då! ska bli sååå jävla kul att träffa henne igen! var alldeles för längesen. och nu har jag så gott som packat färdigt, bara småpillet kvar som får göras imorron..

försöker få laddat min ipod nu oxå, det går inge bra. den slutar ladda men jag ska inte koppla ur den heller.. skumt.

[damn.you.heart]

borde..

läsdag idag.. har fått läst en bok och skrivit lite. borde fortsätta med det, men jag har verkligen ingen energi. :(

vfu imorron igen. kul! trivs så, så, så bra på k-norum! hade kunnat tänka mig att jobba heltid där igen ist för att plugga. men jag ska ju iaf vara där i nästan fem veckor sen. i like!


[du.sålde.din.lögn]

6/9

fick läst en bok igår iaf. och det är ju alltid nåt. men idag har det varit sämre med läsandet.. har varit andra saker som har lockat mer.. och så är jag helt sjukt trött. :(

[måste.måste.måste]


läslördag.. :s

jaa, fick iaf fixat köket och hämtat grjerna från hm på kvantum igår. men inget läst.. var hemma hos bästa miss sofie på kvällen. delade en flaska vin och mycket prat.. behövdes. <3

idag har jag iaf tagit tag i läsandet. och det är bra. börjar få lite koll på hur jag ska göra observationerna också. så nu känns det inte så ångestladdat längre. men i vanlig ordning så kommer väl ångesten att infinna sig på nytt. det är en av mina följeslagare som sällan eller aldrig sviker..

ikväll blir det nog mest lugnt här hemma. film kanske. och inte för sent. kommer väl att få ägna morgondagen åt läsning också och då är det ju en klar fördel om inte hjärnan är helt och hållet mos. svårt att ta till mig något alls av litteraturen då ju.. aja, vad är väl en bal på slottet? just det, dötrist.

hade ju tänkt göra kyckling-wok till middag ikväll. men så insåg jag ju att jag glömde köpa wokgrönsaker igår. bra där, ivarsson!! och just nu har jag iaf ingen ork att gå och handla. aja, får väl se hur det blir..

[if.i.should.be.so.bold]

4/9

harrys igår var bra. det blev ju inte så sent men det räckte. var så trött.

måsten och borden idag:
få iordning i köket
läsa
hämta grejerna från hm

har börjat med köket lite så.. men nu har jag tagit slut och vill inte mer.

[this.silence.kills.me]

2/9

är helt sjukt trött!

föreläsning idag, som var bra. lekens historia. och sen vfu-möte på em. mycket info där.. och nu har jag tvättid. såååå sjukt tråkigt att tvätta!!

imorron kväll så blir det harrys med k-norum. ska bli kul! och eftersom jag är ledig på fredag blir det nog ett par drinkar kanske :))


vill alltid vara jag!!

har märkt en sak.. att endel tjejer tappar bort sig själva, de slutar vara en egen person och är antingen "n.n.'s flickvän" eller "n.n.'s mamma" och kallar sig för det också.. kanske är det så att jag inte fattar det där för att jag inte är ihop med nån eller har några barn men jag hoppas iaf att jag alktid kommer att vara ANNA och kalla mig för det också. sådeså!!

[i'm.yours.but.i'm.still.me]

första skoldagen

så var första skoldagen avklarad nu då. inte å farligt bara kursintro idag.. och när det var färdigt så blev det en fika med jea och emma :) kul att träffa tjejerna igen!

köket är rensat nu också och imorron så kommer de och tapetserar. fick valt en tapet tillslut. den är inte helt och hållet jag men det var den bästa som fanns.. och den passar in med det andra så..

och nu borde jag verkligen sätta mig och läsa lite, men jag har vekligen ingen lust. aja, vila lite och ta tag i det sen.

[and.i.miss.your.body.and.soul]

RSS 2.0