såå trött

idag är jag bara så trött. powernapade en stund på soffan men det blev inte bättre för det. fortfarande astrött. och uttråkad.
är iaf ledig imorron. skönt. även om jag har endel att göra... och av nån anledning som jag inte kan förstå nu så satte jag upp en tvättid kl 8.00. varför gjorde jag det, när jag kunde ha haft sovmorgon?!
hoppas jag får mina nya linser imorron oxå. ser ju jävligt illa nu så det ska bli skönt att få dem...

föreläsningen idag var bra, även om det inte var så mycket nytt, egentligen. fast genus-frågan kan man väl prata hur mycket och länge somhelst om...

jaa, så har en annan seminariegrupp fått infon att det kommer att bli en omtenta. medans min seminareledare har sagt att det bara kommer att bli kompletering av den förra. och då kan man ju undra hur det kommer att bli? jag hoppas ju på kompletering. för i mitt fall handlar det ju inte om att jag inte kunde svara på frågorna,  utan om att tiden inte räckte till... pallar inte omtenta! fuck!

och så har vi fått info av studievägledaren idag. om vad vi har att välja på för specialiseringar... måste ju välja en läs- och skrivkurs och en mattekurs. så där var det väl inte så svårt, handlar väl mer om att bestämma sig för om man ska läsa upp till år 2 eller år 5. men det blir nog år 2...
andra specialiseringen så blir det nog en fritidspedagogkurs och en specialpedagogikkurs... känns så iaf.
och det är rätt skönt att jag faktiskt vet vad jag vill :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0